Taç

Taç Mutfak Eşyaları

Taç, İstanbul İstoç’ta bulunan mağazasından perakende mutfak ekipmanlarının satışını yapmaktadır. Sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde mutfak ekipmanlarının satışını yapan Taç, kısa sürede hedef kitlesini büyütmüş ve çok büyük bir pazar payına ulaşmıştır. Dünya standartlarında ürün imalatını yapan ve aynı zaman mağaza satışı da bulunan Taç, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla yoluna devam etmektedir.
Taç - İstoç - İstanbul
Taç - İstoç - İstanbul
Aşağıda başlıklar halinde Taç firmasıyla ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ürün siparişi vermek istiyorsanız iletişim numaralarından Taç satış uzmanlarıyla görüşebilir, web sitesinden istediğiniz ürünü alabilirsiniz.

Taç Hakkımızda

Taç ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz web sitesini ziyaret edebilir, ürün detaylarına bakabilir, fiyat bilgisi hakkında firma yetkilileriyle görüşebilirsiniz. Aşağıdaki paragraf Taç web sitesinden.
Taç Porselen olarak, kaliteli modern tasarımlarının yanında dünya trendlerini de yakından takip ederek sofralarınıza ve mutfağınıza şıklığı ve zarafeti getirmeyi amaçlıyoruz. Porselen yemek takımları, Porselen kahvaltı takımları, Çatal Kaşık Bıçak takımları, Çeyiz setleri, Tencere-Tava setleri, Çaydanlıklar ve kısacası mutfağınızda ve sofralarınızda dokunduğunuz tüm ihtiyaçlarınızda yanınızda olmayı hedefliyoruz.”
Yeni evlenecek çiftler, evini yenilemek isteyen evli çiftlere harika haberlerimiz var.
Taç Porselen Hakkımızda
Taç Porselen Hakkımızda
Taç mağazasından yapacağınız alışveriş ile hem indirimden yararlanabilir hem de kaliteli ürünleri kullanma fırsatını yakalayabilirsiniz. 

Taç Hizmetlerimiz

Taç firması; müşteri memnuniyetini ön planda tutan, kalite standartlarından ödün vermeyen ve müşterileri için alternatif fiyat politikaları geliştirerek ürünlerinin herkese ulaşmasını amaçlayan bir anlayışla hareket etmektedir.
Taç Porselen - Hizmetlerimiz - İstoç
Taç Porselen - Hizmetlerimiz - İstoç
Taç porselenin satışını yaptığı ürünlerin bir kısmını sizlere sunmak istiyoruz.

Sofra Takımları

Takım olarak satışlarını yaptığı sofra ürünleri, müşterileri tarafından oldukça ilgi gören Taç, her sezon yenilediği şık tasarımlarıyla büyük yankı uyandırmaya devam ediyor. İşte Taç firmasının sofranıza çok hoş görsel kattığı takımlardan bazıları.
Yemek Takımları
6 Kişilik Yemek Takımları
Taç sofra yemek takımlarının bilgisi ise şu şekildedir:
Kolay ve Güvenli Ödeme
Tüm banka kartları geçerlidir. Kredi kartınıza 12 aya varan taksit imkanı, havale/eft, kapıda nakit veya kartla ödeme imkanı
Taç Garanti
Tüm ürünler 2 yıl Taç garantisi altındadır.
Kolay İade & Değişim
Beğenmediğiniz veya hasarlı ürünü iade/değişim yapabilirsiniz.
Çatal Kaşık Bıçak Takımları
Çatal kaşık ve bıçak takımlarının birçok varyasyonu bulunmaktadır. Birkaç tanesini sizinle paylaşmak istiyoruz. Daha fazla bilgi almak istiyorsanız linke tıklayınız.
18-30-36-60-72-84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Takımları
Sofra Takımları - Taç
Sofra Takımları - Taç
Bu setlerin de her birinin ayrı versiyonları bulunmaktadır. Ürün fiyat bilgileri, stok adetleri ve özellikleri ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorsanız Taç satış uzmanlarıyla iletişime geçebilirsiniz.
Kahvaltı Takımları
Cam Ürünler
Sunum Takımları
Altın ışıltılı zarif desenler porselenle bir araya geldi ve Eliza Noya 53 Parça Yemek Takımı Gold yarattı. Misafilerinizi kıskandıracak güzelliğe sahip Eliza Noya Yemek Takımı kaliteye ve yenilikçi ruha sahip olan Taç’la sofralarınızla buluşuyor. Yukarıda özeti verilen bazı sofra ürünlerinin detaylarını öğrenmek için iletişime geçiniz.

Pişirme Ekipmanları

Türk kültüründe yemek önemli bir yer tutmaktadır. Dünyanın en zengin mutfaklarından biri olan Türk mutfağı, lezzetlerin doruklarına ulaşmak için kullanacağınız ekipmanlar çok önemlidir. Taç pişirme ekipmanları aşağıda yer almaktadır.
Çaydanlık ve Cezve
Çift Taraflı Tava
Düdüklü Tencere
Fırın Tepsileri
Kek Kalıpları
Sahanlar
Tavalar
Tencere Setleri
Tencereler
Taç Bella Cam Kapak Basık Tencere 24 Cm Siyah sizlere kusursuz tasarımıyla, döküm lezzetinde sağlıklı yemekler pişirme deneyimi sunar. Gelmiş geçmiş en şık görselliği sunan Bella Cam Kapak Basık Tencere 24 Cm Siyah mutfaklarınızın ışıltısı olmaya geliyor. Bella Cam Kapak Basık Tencere 24 Cm Siyah TAÇ kalitesiyle sizlerle.
Pişirme Ekipmanları - Taç
Pişirme Ekipmanları - Taç

Çay Kahve ve Pasta Ürünleri

Dünyaca ünlü Türk kahvesini tadında içmek ister misiniz? Misafirlerinize kahve ikram ederken veya evinizde ailecek kahve keyfi yaparken tadınızın kaçmasını mı istemiyorsunuz? O halde Taç ürünlerini tercih etmelisiniz. Aşağıda yer alan çay kahve ve pasta ürünlerini satın alarak indirimlerden yararlanabilirsiniz.
Kupalar
Pasta Takımları
Porselen Fincanları
Porselen Kahve Fincanları
Tekli Servis Ürünleri
Kapaklı kupa, içerisine konulan sıcak içeceklerin uzun süre sıcak kalmasını sağlayan, dayaklı kapak sayesinde sıcak içeceklerin dökülmesini engeller. Seyahatlerde okulda ve her alanda kullanabileceğiniz kapaklı kupa termos Taç’ta!
Bu ürünlerle ilgili detaylı bilgi almak için Taç web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Mutfak Gereçleri

Özellikle ev hanımlarını ilgilendiren bu başlığımızda mutfak ekipmanlarının detaylı bilgisini sizinle paylaşmak istiyoruz. Günün büyük bölümünü mutfakta geçiren kadınların kullanacağı ekipmanların kalitesi yapacakları yemeklerin lezzetini artırmaları mümkündür. Taç mağazasında satışı yapılan mutfak ekipmanlarının bazılarını sizinle paylaşıyoruz.
Aksesuarlar
Baharat Setleri
Bıçak Setleri
Ekmeklik
French Pressler
Kavanoz Setleri
Kesme Tahtası
Meyve sıkacakları
Servis Ürünleri
Kapaklı kupa, içerisine konulan sıcak içeceklerin uzun süre sıcak kalmasını sağlayan, dayaklı kapak sayesinde sıcak içeceklerin dökülmesini engeller. Çift duvarlı Paslanmaz çelik kalitesiyle seyahatlerde okulda ve her alanda kullanabileceğiniz kapaklı kupa termos 3 rengi ile Taç’ta.
Mutfak Gereçleri - Taç
Mutfak Gereçleri - Taç
Mutfak ekipmanlarıyla ilgili daha detaylı bilgi almak ve ürünleri incelemek için Taç mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Elektrikli Ev Aletleri

Smart Elektirikli Düdüklü Air Fryer Hediyeli ürününün olmadığı ev yoktur sanırım. Kullanım kolaylığı, çabuk pişirme özelliği ve temizlik sorunun olmaması gibi özelliklerinden dolayı oldukça yoğun talep gören bu ürün, Taç firmasının diğer ürünleri gibi çok satanlar listesinde yok satmaktadır. Daha detaylı bilgilerin yer aldığı web sitesinden bir alıntı yaparak ürünleri yazalım.
“Taç, çeşitli ev aletleri üretmekte ve satmaktadır. Bunlar arasında air fryer, elektrikli süpürgeler, su ısıtıcıları, tost makineleri, blenderlar, mikserler, çay makineleri ve daha birçok ürün bulunmaktadır. Taç ürünleri, kaliteli ve dayanıklı olmalarıyla bilinir ve kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli özelliklere sahiptir. Ayrıca, enerji tasarrufu sağlayan ve çevre dostu olan modelleri de mevcuttur. Taç, kullanıcıların ev işlerini daha kolay ve pratik bir şekilde yapmalarına yardımcı olmayı hedefleyen bir markadır.”
Taç Harman Kahve Makinesi Kırmızı
Taç Keyf-i Ala 2'li Set
Taç Smart Elektirikli Düdüklü Air Fryer Hediyeli
Taç Keyfidem Çay Makinesi Beyaz
Diğer ürünleri görmek için web sitesinin ilgili sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Taç Keyfidem Çay Makinesi Siyah; fonksiyonel ve ergonomik tasarımıyla kullanıcıların mutfaktaki en lezzetli sıcak içeceklerini hazırlamasına yardımcı olur. Alt haznesinde kaynayan su ile hazır içeceklerinize sıcak su ihtiyacınızı karşılayabilir veya çok yönlü olarak istediğiniz alanda kullanabilirsiniz. 
Elektrikli Ev Aletleri - Taç
Elektrikli Ev Aletleri - Taç
Bildiğiniz tüm pişirme ürünlerini unutun. 5,5 Litre geniş kapasitesi sayesinde yemek yapmayı keyifli hale getirecek Taç Food Multi Fryer ile zamandan tasarruf edin. Benzersiz tasarımı sayesinde yemeklerinize eşsiz lezzetler katacak Food Multi Fryer TAÇ kalitesiyle sizlerle..

Çeyiz Setleri

Söz, nişan, veya düğün hazırlıkları başlayan evlenecek çiftlere Taç markasının sunduğu harika kampanyalar var. Web sitesini ziyaret ederek indirimde olan ürünleri alabilir ya da mağazada ürünleri inceleyebilirsiniz. Taç markasının bazı çeyiz setlerindeki ürünleri sizinle paylaşıyoruz.
Taç Vallena 15 Parça Çelik Çeyiz Seti
Taç Taç GrandPlus 17 Parça Tencere Sahan Seti
Air Grand 12 Parça Mutfak Seti
Taç Miranda 8 Parça Çelik Çeyiz Seti Platin
Çeliğin ışıltısı platin rengin kusursuzluğu ile Miranda 8 Parça Çelik Çeyiz Seti Platin da buluştu. Çeyiz setlerinin vazgeçilmezi olan çelikler en güzel anlarında sizlere eşlik etmekten gurur duyuyoruz. Her parçasında kaliteyi gözler önüne seren çeyiz seti, uygun fiyatı ve paslanmaz çelik kalitesiyle karşınızda!
Çeyiz Setleri - Taç
Çeyiz Setleri - Taç
Paslanmaz çelik ürünler, yapışmaz özellikli hale getirecek kaplamaya sahip değildir. Ancak doğru bakım ve ısıtma yöntemleri ile yanmaz yapışmaz özellik kazanması mümkündür.
Aşınmalara karşı dayanıklıdır.
Parlak bir görüntüsü vardır.
Tahta veya slikon plastik kaşık vb. gereçlerle kullanmak ürünün ömrünü uzatmanıza yardımcı olur.
Cam kapağı, pişirme sürecinin kolayca takip edilebilmesini sağlar.

Ev ve Dekorasyon

Alanında uzman mimarların tavsiyeleri doğrultusunda üretimi yapılan, evinize şık görünüm sağlayan Taç markasının ürünleriyle evinizin her bölümünde hayal ettiğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. 
Cornella İhtal Piriçn Mermer Banyo Seti 4'lü Beyaz
Cornella İthal Pirinç Mermer Banyo Seti 4'lü Arı Figürlü
Cornella 2'li Top Ayaklı Mumluk Küçük Boy Siyah
Cornella 2'li Yuvarlak İthal Pirinç Mermer Sunum Seti Çift Renk
Ürün boyutları 25 Cm ve 30 cm ‘dir.
%100 doğal ve 1.sınıf mermerden üretilmiş
Yüzey işleminin zarar görmemesi için temizlik esnasında kimyasal madde kullanılmamalıdır
Parfüm ve kozmetik ürün ve aksesuarlarınızı düzenlemek için kullanışlıdır
Ürün Ağırlığı 4650 gram
Yüksekliği 2 Cm
Birkaç ürünün paylaştığımız ve bir ürünün özelliklerini yazdığımız Taç ev ve dekorasyon ürünlerinin geniş bilgisine ulaşmak için hemen linki tıklayınız.
Ev ve Dekorasyon - Taç
Ev ve Dekorasyon - Taç

Taç Perakende Satışlar

İstoç’taki Öksüzoğulları Plaza’sında bulunan mağazasından ürünlerini satışını yapan Taç markasının ürünlerini detaylı incelemek için mağazayı ziyaret edebilirsiniz.
Taç Perakende Satışlar - Taç
Taç Perakende Satışlar - Taç
İstediğiniz ürün özellikleri hakkında satış uzmanlarından birebir görüşebilir, ödeme yöntemi ve indirim kampanyalarından da yararlanabilirsiniz.

Taç İletişim

Taç ürünlerini almak istiyorsanız aşağıda bulunan telefon numaralarından ulaşabilir ya da açık adreste ziyaret edebilirsiniz.
Taç İletişim - İstoç - İstanbul
Taç İletişim - İstoç - İstanbul
Tel: 08503039000
Adres: İstoç Toptancılar Çarşısı Öksüzoğulları Plaza E-1 Blok Kat: 9 No: 93, 34218 Bağcılar/İstanbul

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski