Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'da resmi törenle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere bulunduğu Katar'ın başkenti Doha'da, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından resmi törenle karşılandı.
Katar
Katar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere bulunduğu Katar'ın başkenti Doha'da, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından resmi törenle karşılandı. Törende Dışişleri Bakanı Hakan Fidan (sağ 2) ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar (sağda) da hazır bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar ziyareti kapsamında, Doha'da bulunan ''EXPO 2023'' fuar alanını ziyaret etti. 

Türkiye ile Katar arasındaki Yüksek Stratejik Komite'nin Dokuzuncu Toplantısı nedeniyle Katar'a ziyaret gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile Emirlik Divanı’nda bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katar Emiri Al Sani ile görüşmesinde İsrail'in Gazze katliamındaki son durum da ele alındı. Erdoğan görüşmede, Gazze'ye insani yardımların yeterli derecede ulaştırılması için Türkiye'nin çabalarının artarak devam ettiğini belirtti.
kaynak: aa

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski